Hírek

A takarítás káros az egészségre?

A takarítás káros az egészségre?

Mivel még mindig számos háztartásban hagyományos tisztítószerekkel zajlik a takarítás, nagyon fontos leszögezni, hogy ezek a tisztítószerek egytől egyig mérgezőek – használatukhoz maszk, gumikesztyű és védőszemüveg viselete erősen ajánlott. Mindez kicsit drasztikusnak tűnik? Olvass bele az egyik ilyen tisztítószer leírásába, bizony maga a címke fogja ajánlani! Ezek „a makulátlan tisztaságot biztosító”, „minden kórokozót elpusztító” csodatermékek ugyanis olyan káros vegyi anyagokat tartalmaznak, melyeket tüdőkárosító és rákkeltő hatásukon kívül még a termékenységi problémákkal és a születési rendellenességekkel is összefüggésbe hoztak. Egészségkárosító és környezetromboló hatásukon kívül különösen veszélyesek, amennyiben kisgyerek vagy háziállat is él a háztartásban, akik ugye bármit a szájukba vesznek… A letakarított felületen maradt és a levegőbe került vegyszermaradványokról se feledkezzünk meg – gondolj csak bele, minden egyes takarítás alkalmával szennyezed otthonod levegőjét!

Sütő tisztítási praktika

Senki sem szereti a sütőt tisztítani. Itt egy szerethető praktika a csillogó sütőért. Eszközök: kesztyű(nem kötelező) :), sütőpor, víz, ecet.

Járófelület tisztítása géppel!

Miért Szükséges a havi gépi felmosás?

A képek magukért beszélnek, nem elég a napi moppal való felmosás, mivel a vízkő megmarad a járólapon és a sok szennyeződés is, ami moppal nem tisztítható. Kérje árajánlatunkat, és nem csak üzlete, hanem lakása, társasházuk járófelülete csillogni fog.

Nem csak kövezeten látványos és kell is, hanem építkezés, felújítás után a laminált parketta tisztítását is szükséges géppel végezni, mivel az apró por megmarad a parketta erezeteiben és a kézi felmosással folyamatosan foltos lesz, míg géppel teljesen eltűnik.

Járófelület tisztítása géppel! Járófelület tisztítása géppel!